Over Studio 8

Studio 8 is onderdeel van Umsjatka Studio's en eQuipme.nl apparatuur verhuur.

Foto / Film studio huren? Studio 8 biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze productie van films, video’s, tv-programma’s en fotoprojecten. Onze betaalbare limbo studio is gevestigd in een praktisch gebouw van 6 meter hoog. Gevestigd aan de rand van het centrum van Amsterdam vlakbij het Westerpark. De grote witte 360° eggshell limbo van 10x15m maakt de fotostudio geschikt voor onder andere autofotografie, modefotografie, presentaties en workshops. Recht voor de deur bevind zich een ruime laad en los haven.

Je bent altijd de enige huurder van studio 8. Zodat je er ongestoord kan werken en een eigen sfeer kan creëren.

De unieke, 5,5 meter hoge, 10 meter brede en 15 meter diepe eggshell limbo loopt eindeloos door in zijmuren, plafond en vloer. Studio 8 verhuur is de enige fotostudio in Amsterdam met een 360° rondwand van dit formaat. Met zo’n limbo over de hele breedte, hoogte en diepte zonder hoeken kan je met één lamp al prachtig zacht en natuurlijk licht maken. Er zien ook decor wanden beschikbaar. Studio 8 Amsterdam is een fotostudio verhuurbedrijf in het centrum van cultureel Amsterdam vlakbij gezellige restaurants, tegenover de Westergasfabriek en het Westerpark en 10 minuten fietsen van het centrum en vlakbij de ring. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig voor de deur en een parkeergarage om de hoek.

Voorzieningen


 • Studio – 10 x 20 x 5,3 m (BxDxH)
 • Eggshell 360º limbo – 10 x 15 x 5,3 m (BxDxH).
 • Entresol 45 m2
 • Make-up en productie faciliteiten
 • Professionele keuken
 • Interne (gratis)parkeer mogelijkheden
 • Bluetooth geluidsinstallatie
 • Electrisch bedienbare trussen
 • Studio volledige te verduisteren
 • krachtstroom 5x 32 Ampère CEE
 • Gratis WiFi
 • Productie Kantoor
 • Grote roldeur
 • Korting op apparatuur
 • Ruime openingstijden

Studio 08Studio 8 is gelegen in Amsterdam west vlak bij het bekende Westergas terrein. Als huurder ben je altijd de enige gebruiker van het hele pand. Je kunt ongestoord werken en je eigen sfeer creëren. De studio heeft een 360° rondwand die eindeloos doorloopt in muren, plafond en vloer. Het is de enige studio van dit formaat in Amsterdam met een limbo over de volle breedte, diepte en hoogte, zonder onderbrekingen en zonder naden. 

Studio 01STUDIO 01 is een van de meest praktische verhuur studio's in het centrum van Amsterdam. Er is een brede garagedeur aan de straatkant, waardoor auto's en grote sets eenvoudig naar binnen kunnen worden gereden. STUDIO 01 heeft een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 400 m2. De indeling van de ruimte is ideaal met ongeveer 170 m2 om te schieten, een aparte make-up en styling ruimte en een levendige koffie en lunch gelegenheid. Of je nu een film- of fotoproductie aan het draaien bent, wij denken en werken mee om in alle individuele wensen en behoeften te kunnen voorzien.

Studio 02


STUDIO 02 heeft een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 110 m2. Op verzoek kunnen twee inpandige parkeerplekken worden afgehuurd. De studio heeft een perfecte indeling met circa 75 m2 om gericht te fotograferen en/of filmen, een eigen make-up en styling ruimte en een levendige koffie- en lunchruimte. Iedere dag bereid onze huiskok als gewenst verse, gezonde maaltijden. Of het nu gaat om een foto- of filmproductie, Umsjatka zal er altijd alles aan doen om je shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht het nodig zijn dan regelen we specialistische professionele assistentie of we zetten er een van onze gedreven studio managers op.

Apparatuur verhuur


Studio 8 is onderdeel van eQuipme.nl
Daardoor kunnen voorzien in alle mogelijke foto- en filmapparatuur, licht en andere hardware en/of technische diensten. Het team van eQuipme.nl heeft veel liefde en kennis voor techniek en apparatuur. Plus, we hebben een rijk netwerk van gedreven professionele partners afkomstig uit alle mogelijke productiedomeinen.

In combinatie met het huren van een van onze studio's kunnen we interessante combi kortingen aanbiedenOp verzoek kunnen we allerlei hardware en diensten verzorgen, Daarnaast heeft Studio 8 een eigen apparatuur magazijn. En verkopen we het complete kleurenpalet aan achtergrondrollen, gaffa tape en andere materialen.
Studio 8 kan ook voorzien in assistentie. We verzorgen SR Digital Operators en computer werkstations, laptops, gecalibreerde monitoren en capture kabels etc. 

Apparatuur op locatie


Voor shoots op locatie verhuren we alle mogelijke licht en apparatuur, Indien gewenst met foto assistenten en/of digital operators.

zie ook onze apparatuur website

Green Key optiesDe mogelijkheden van een green-key studio zijn ongekend. De studio kan bijvoorbeeld worden ingericht voor het opnemen van commercials, videoclips, of zelfs het streamen van een webinar. Waneer je interesse hebt om Studio 8 te huren voor een green-key shoot, brainstormen graag met je over de mogelijkheden en kunnen samen zorgen dat je green-key shoot soepel verloopt. 

Standaard tungsten licht pakket huren?


Ben je op zoek naar een licht-set waar je je creatieve visie mee kunt uitlichten op een kost-vriendelijke manier? Dan is de basis continu-lichtset iets voor jou. Inbegrepen: 5x 2kw Arri 2x 5kw Arri 2x Arrilight 800w 2x Filmgear 4Bank (Kino’s) 3x 2Kw dimmers. Inclusied alle grip en aansluit materiaal.

Black out studio


Een donkere ruimte, binnen een witte 360° limbo? Dat kan! Wij kunnen op aanvraag met grote, zwarte gordijnen de studio verduisteren. Dit is een erg praktische en kost-vriendelijke manier om de studio donker te maken voor elk soort shoot. Vraag naar de mogelijkheden!  

contact

Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via mail of telefoon of een bezoekje! Of het nu gaat om boekingen of gewoon om wat te vragen.

UMSJATKA STUDIO 08
Zeebergweg 8. 1051 DE
Amsterdam The Netherlands

UMSJATKA STUDIO 01 en 02
Brouwersgracht 130-134
1013 HA Amsterdam
The Netherlands