Over Studio 8

Studio 8 is onderdeel van eQuipme.nl apparatuur verhuur.
Ons verhuurbedrijf ligt naast studio 8 op nummer 10!

Foto / Film studio huren? Studio 8 biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze productie van films, video’s, tv-programma’s en fotoprojecten. Onze betaalbare limbo studio is gevestigd in een praktisch gebouw van 6 meter hoog. Gevestigd aan de rand van het centrum van Amsterdam vlakbij het Westerpark. De grote witte 360° eggshell limbo van 10x15m maakt de fotostudio geschikt voor onder andere autofotografie, modefotografie, presentaties en workshops. Recht voor de deur bevind zich een ruime laad en los haven.

Je bent altijd de enige huurder van studio 8. Zodat je er ongestoord kan werken en een eigen sfeer kan creëren.

De unieke, 5,5 meter hoge, 10 meter brede en 15 meter diepe eggshell limbo loopt eindeloos door in zijmuren, plafond en vloer. Studio 8 verhuur is de enige fotostudio in Amsterdam met een 360° rondwand van dit formaat. Met zo’n limbo over de hele breedte, hoogte en diepte zonder hoeken kan je met één lamp al prachtig zacht en natuurlijk licht maken. Er zien ook decor wanden beschikbaar. Studio 8 Amsterdam is een fotostudio verhuurbedrijf in het centrum van cultureel Amsterdam vlakbij gezellige restaurants, tegenover de Westergasfabriek en het Westerpark en 10 minuten fietsen van het centrum en vlakbij de ring. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig voor de deur en een parkeergarage om de hoek.

Voorzieningen


 • Studio – 10 x 20 x 5,3 m (BxDxH)
 • Eggshell 360º limbo – 10 x 15 x 5,3 m (BxDxH).
 • Entresol 45 m2
 • Make-up en productie faciliteiten
 • Professionele keuken
 • Interne (gratis)parkeer mogelijkheden
 • Bluetooth geluidsinstallatie
 • Electrisch bedienbare trussen
 • Studio volledige te verduisteren
 • krachtstroom 5x 32 Ampère CEE
 • Gratis WiFi
 • Productie Kantoor
 • Grote roldeur
 • Korting op apparatuur
 • Ruime openingstijden

Studio 08Studio 8 is gelegen in Amsterdam west vlak bij het bekende Westergas terrein. Als huurder ben je altijd de enige gebruiker van het hele pand. Je kunt ongestoord werken en je eigen sfeer creëren. De studio heeft een 360° rondwand die eindeloos doorloopt in muren, plafond en vloer. Het is de enige studio van dit formaat in Amsterdam met een limbo over de volle breedte, diepte en hoogte, zonder onderbrekingen en zonder naden. 

Apparatuur verhuur


Studio 8 is onderdeel van eQuipme.nl
Ons verhuurbedrijf ligt naast studio 8 op nummer 10!
Daardoor kunnen we je makkelijk en snel voorzien van alle mogelijke foto- en filmapparatuur, licht en andere hardware en/of technische diensten. Het team van eQuipme.nl heeft veel liefde en kennis voor techniek en apparatuur. Plus, we hebben een rijk netwerk van gedreven professionele partners afkomstig uit alle mogelijke productiedomeinen.

In combinatie met het huren van een van onze studio's kunnen we interessante combi kortingen aanbiedenOp verzoek kunnen we je van apparatuur en diensten faciliteren. We verkopen het volledige assortiment van Savage achtergrondrollen, gaffer tape en vele andere verbruiksartikelen. We kunnen assistenten, digitale operators, computerwerkstations, laptops, gekalibreerde monitoren, tether-cables, etc. regelen.

Apparatuur op locatie


Voor shoots op locatie verhuren we alle mogelijke licht en apparatuur, Indien gewenst met foto assistenten en/of digital operators.

zie ook onze apparatuur website

Green Key optiesDe mogelijkheden van een green-key studio zijn ongekend. De studio kan bijvoorbeeld worden ingericht voor het opnemen van commercials, videoclips, of zelfs het streamen van een webinar. Waneer je interesse hebt om Studio 8 te huren voor een green-key shoot, brainstormen graag met je over de mogelijkheden en kunnen samen zorgen dat je green-key shoot soepel verloopt. 

Standaard tungsten licht pakket huren?


Ben je op zoek naar een licht-set waar je je creatieve visie mee kunt uitlichten op een kost-vriendelijke manier? Dan is de basis continu-lichtset iets voor jou. Inbegrepen: 5x 2kw Arri 2x 5kw Arri 2x Arrilight 800w 2x Filmgear 4Bank (Kino’s) 3x 2Kw dimmers. Inclusied alle grip en aansluit materiaal.

Black out studio


Een donkere ruimte, binnen een witte 360° limbo? Dat kan! Wij kunnen op aanvraag met grote, zwarte gordijnen de studio verduisteren. Dit is een erg praktische en kost-vriendelijke manier om de studio donker te maken voor elk soort shoot. Vraag naar de mogelijkheden!  

contact

Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via mail of telefoon of een bezoekje! Of het nu gaat om boekingen of gewoon om wat te vragen.

eQuipme.nl Studio 08
Zeebergweg 8. 1051 DE
Amsterdam The Netherlands