11 apr Johannes Offerhaus, ‘An Experiment with Parabolas’ in filmstudio

“Mijn werk is een groot onderzoek naar vorm en beweging waarbij draagbare kleding voor mij niet het enige eindproduct hoeft zijn.” zegt Offerhaus in een persbericht. “De vermenigvuldiging van inspanning en beweging resulteert in het in- en openvouwen van de installatie.” In de nieuwe collectie laat Johannes Offerhaus techniek, mode en beweging opnieuw samenkomen. Bestaande uit vijf outfits, en vijf kunstinstallaties die door de modellen in beweging worden gebracht, en op die manier complementair zijn  aan de kleding.

FashionUnited bezocht Offerhaus in Studio 8, te Amsterdam, waar de collectie presentatie plaatsvond in een zogeheten eggshell ruimte, waarbij genodigden vrij zijn om tussen de collectie en kunstobjecten te lopen en de presentatie van verschillende kanten te ervaren.

Studio 8 verhuur in Amsterdam is door zijn ronde vorm en 360gr eggshell limbo bijzonder geschikt voor bijzondere presentaties zoals deze. In studio 8 wordt vooral  verhuurd als filmstudio en fotostudio. De filmstudio kan gehuurd worden met een lichtpakket wat als basis kan dienen. Studio 8 werkt verder samen met professionals op het gebied van filmlicht verhuur en mensen die licht kunnen bedienen, de zg “gaffer” Verder heeft de filmstudio uitgebreide contacten met fotografen, filmers en productie mensen die elke fotografie en filmklus kunnen produceren. Wij zijn een facilitair bedrijf voor de creatieve industrie. De eigenaar van deze filmstudio heeft een jarenlange ervaring in deze industrie en is dus goed op de hoogte van de behoeftes van filmers en fotografen. Hij denkt creatief mee om de vaak ingewikkelde problemen die zich bij het produceren van films of foto’s voor kunnen doen

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.